EDM

Veckans :Hardwell

Cinque Terre
Veckans bomb är ingen annan än Robbert van de Corput, mer känd under namnet Hardwell. Den nederländska superartisten har släppt hits som Bella Ciao, Power, Im Not sorry med flera. Hardwell har under många år spelat på festivaler som Miami Ultras, Tomorrowland och den svenska festivalen Summerburst.Cinque Terre
Tomorrowland Winter från Alpe d'Huez, Frankrike.

Uppkommande festivaler:

Namn Stad Datum
Tomorrowland Winter Alpe d'Huez, FR 14 mars - 21 mars
Miami Ultra festival Miami, US 20 mars - 22 mars
Summerburst Göteborg, SE 5 juni - 6 juni
Tomorrowland Boom, BE 17 juli - 26 juli

Vinterutgåvan av den världsberömda elektroniska musikfestivalen Tomorrowland har officiellt avbrutits på grund av den franska regeringens rädsla för spridningen av det nya coronavirus. ”Den franska regeringen vidtar drastiska åtgärder angående COVID-19-viruset i Frankrike. Därför upprätthåller de avbokningen av stora evenemang och församlar människor från olika nationaliteter på stängda festivalplatser och evenemangsplatser.Cinque Terre
Miami Ultra Music Festival från Miami, USA.
Veckans intervju

Hej Alan! Hur mår du?Jo tack, jag mår bara bra.
Du är bara 22 år och har varit aktiv inom musiken i snart sex år. Är det någon spelning som varit roligare än den andra?
Jag skulle väl ändå påstå att alla är roliga men det finns vissa som har haft bättre inramning. Givetvis Tommorrowland men även när jag kommer hem och spelar i Bergen.
Känner du dig mer hemma i Norge än i England?
Jo men så är det. När jag var två år flyttade jag ifrån England och det har gjort att jag inte hann att känna mig "hemma" där. Northampton där jag föddes kommer alltid ha en plats i mitt hjärta men Norge och Bergen är mitt hem.
Hur stor är förändring är det till att bli en offentlig person?
Den är enorm, från att kunna gå på stan och shoppa till att bli stoppad var tredje meter för att bli fotad. Det är jättekul men det är som sagt en stor förändring gentemot vad jag var vad van vid.