Välkommen

Analysera

  1. https://shop.hakanhellstrom.se/
  2. https://www.ticketmaster.se/
  3. J
shop.hakanhellstrom.se

Vilken målgrupp verkar webbplatsen ha?
Till denna webbplats är målgruppen Håkan Hellströms fans, framförallt de som är intresserade av hans merchandise eller skivor av olika slag.
Vad är syftet med webbplatsen?
Syftet med sidan är att de personerna som ovan nämnt ska kunna nå och beställa dessa föremål på ett lätt sätt. På sidan är dett lätt att navigera sig och du hittar lätt det du söker, bland annat på grund av underrubriker, såsom "SKIVOR", "KLÄDER" eller "ACCESSOARER". Det är även lätt att se vad det är du köper, genom bilder på föremålen. Detta oavsett om det är en tröja eller LP-skiva. Bakgrunden på hemsidan är vit och texten svart. På så sätt kan synskadade se denna text någorlunda bra.

Till resterande länkarticketmaster.se

Ticketmaster är en försäljare av biljetter till ett flertal olika arrangemang. Därigenom är målgruppen för denna sida, personer som är intresserade av något slags tillställning, exempelvis musik- eller konstevent. Syftet med ticketmaster är att lätt kunna hitta dessa event, på en och samma hemsida. Du kan hitta det du söker lätt, till exempel eftersom eventen är indelade i olika kategorier, men även på grund av att du kan söka efter det du letar efter.